Vastgoedbeurs Provada

Tijdens de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam vond er een ontmoeting plaats tussen Oberbürgermeister Marcel Philipp van Aken en onder meer burgemeester Luc Winants van Brunssum. In een uitgebreid gesprek wisselden zij onder andere informatie uit over grote projecten die in beide gemeentenop stapel staan. De heer Philipp informeerde over de positieve ontwikkelingen van de RWTH-campus en het vermarkten van de percelen op het grensoverschrijdend bedrijventerrein Avantis die inmiddels goed verloopt.

De Provada is de grootste Nederlandse Vastgoedbeurs waar investeerders, makelaars, steden en regio’s zich presenteren. Marcel Philipp bezocht de stand van Zuid- Limburg, waar onder meer de Industrie- und Handelskammer (IHK) Aachen en de Grenzregio Charlemagne aan deelnemen. Beide onderstrepen met hun betrokkenheid het internationale karakter van deze regio.

De heer Philipp maakte na zijn bezoek een positieve balans op: “Er hebben talrijke intensieve en goede gesprekken plaatsgevonden met investeerders van onze drielandenregio plaatsgevonden. Enkele van deze gesprekken krijgen op korte termijn een vervolg.”