Uitnodiging voor de burgertop van de WHO

Geachte mevrouw, mijnheer,

Graag willen wij u attenderen op het volgende event van de Euregio Maas-Rijn.

Uitnodiging voor de burgertop van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO in Eupen en in Aken.

In de zomer van dit jaar  vindt t/m 26/28 juni 2019 25e jaarvergadering van het netwerk van de Europese Regio’s voor Gezondheid van de WHO plaats in de Euregio Maas-Rijn waarbij topgasten uit heel Europa aanwezig zijn.

Voorafgaand aan deze Europese vakconferentie van gezondheidsexperts wordt twee keer een burgertop georganiseerd voor maximaal 25 deelnemers. De resultaten van deze bijeenkomsten zijn de input voor de discussies en afstemming van de conferentie in juni.

Wij nodigen u van harte uit voor

de Burgertop van de Jaarconferentie van het Regions for Health Network van de WHO op

– zaterdag 9 februari 2019 van 10.00 – 15.00 uur in Klooster Heidberg, Bahnhofstraße – 4700 Eupen (voor Duits- en Franstalige burgers) of als alternatief op

– zaterdag 16 februari 2019 van 10.00 – 15.00 uur in het TZA, Dennewartstraße 25-27-  52068 Aachen (voor Duitstalige en Nederlandstalige burgers.

Doel van de conferentie is om de basis te leggen voor een gezamenlijke toekomststrategie van het Netwerk van de Europese Regio’s voor Gezondheid van de WHO en van de Europese Commissie van Regio’s voor gezonde Regio’s in Europa.

Meer informatie en een link om u aan te melden vindt u hier:

https://regionaachen.de/gesundheit/kooperationen/angebot-detail/jahreskonferenz-und-buergergipfel-der-weltgesundheitsorganisation-who.html