Trinationale Ondernemersbijeenkomst 6 mei 2021: Digitale teambuilding in tijden van Corona

In de reeks “Charlemagne Interaktief”

Digitale teambuilding in tijden van Corona

Begin 2020 veranderde opeens alles. Door de Coronapandemie werden velen geconfronteerd met de noodzaak van thuis werken. Tijdelijk, dacht iedereen, maar inmiddels zijn we ruim een jaar verder en is thuis werken nog steeds de norm. En dat vergt nogal wat van werknemer én werkgever. Lag in het begin de focus op de technische details, nu komt het aspect naar voren hoe je het contact met je werknemers organiseert: hoe hou je contact met je werknemers? Hoe hou je teammeetings attractief en interessant? En hoe hou je de samenwerking optimaal?

Prof. Dr.-Ing. Susanne Mütze-Niewöhner, Abteilungsleiterin Arbeidsorganisation am Institut für Arbeitswissenschaft (IAW) der RWTH Aachen en de heer Tibert Lagarde, loopbaanadviseur en eigenaar van Lagarde&You en voorzitter van MKB Parkstad Limburg nemen u mee in dit interessante thema met adviezen en praktijkvoorbeelden.  Bezoek de bijeenkomst en laat u inspireren door de ervaringen van onze buren. Wij verheugen ons op een interactieve gedachtewisseling!

De 14e trinationale ondernemersbijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 mei om 17.00 uur en vindt vanwege Coronamaatregelen als webinar plaats.

Aanmelding

Wij verzoeken u om ons uiterlijk 3 mei te laten weten of u wilt deelnemen. U kunt zich aanmelden via het Seminarportal van de Städteregion Aachen (klik hier) of door een mail te sturen naar patrick.hahne@staedteregion-aachen.de. Als u zich hebt aangemeld ontvangt u kort van tevoren de link voor de bijeenkomst.

Let op: tijdens het webinar kunnen screenshots gemaakt worden voor onze homepage, gedrukte media en social media kanalen. Bij deelname geven personen die worden afgebeeld toestemming voor gratis publicatie zonder dat daarvoor een uitdrukkelijke verklaring nodig is. Indien de persoon in kwestie in een individueel geval niet akkoord gaat met publicatie dient deze ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen.