Trinationaal Unternehmertreffen Cybersecurity op 13 februari 2020

Cybersecurity voor kleine en middelgrote ondernemingen

De beveiliging van IT-systemen is een zeer actueel onderwerp in bedrijven. Hackeraanvallen op bedrijven en instellingen zijn regelmatig het onderwerp van uitgebreide berichtgeving in de publieke media. Welke bedrijven worden getroffen door cybercriminaliteit? Gaat het alleen om grote bedrijven of lopen ook kleine en middelgrote bedrijven gevaar? Wat zijn de risico’s bij digitaal werken? Hoe ga je om met phishing-mails? En welke maatregelen kunt u in uw bedrijf nemen?

Deze en andere vragen willen wij samen met u verkennen in een workshop, voorafgegaan door een korte innovatieve presentatie. Bezoek de bijeenkomst en laat u inspireren door de ervaringen van onze buren. Wij verheugen ons op een interactieve gedachtewisseling!

PROGRAMMA 13 FEBRUARI
17.45 Meet and greet met een hapje en een drankje
18.00 Welkom door Marie-Claire Defauwes, Manager Community Development,Brightlands Smart Services Campus
18.10 Digitaal Innovatieplatform in de Euregio Maas Rhein door Christian Thommes, Stadt Aachen
18.20 Cybersecurity voor kleine en middelgrote ondernemingen, Jeroen Duijsens, Projektleider ECCW (Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg)
18.20 Interactieve workshop
20.00 Get together

De bijeenkomst vindt zowel in het Nederlands als in het Duits plaats.

 

AANMELDING WORKSHOP
Uiterlijk 7 februari a.s. via het Seminarportal van de Städteregion Aachen: klik hier of stuur een mail naar: h.klinkers@parkstad-limburg.nl of luise.clemens@mail.aachen.de.

Het aantal plaatsen is beperkt. Mocht u zich hebben aangemeld maar onverhoopt toch niet kunnen komen dan verzoeken wij u om u in verband met de catering tijdig af te melden.

 

LOCATION
Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, 6411 CR Heerlen.Brightlands is een publiek-private samenwerking die werkt in een open innovatie ecosysteem dat vanuit vier campussen in Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen en Venlo snel groeit als een thuis voor state-of-the-art faciliteiten, fundamenteel en toegepast onderzoek. Meer informatie: www.brightlands.com/brightlands-smart-services-campus

 

Let op: tijdens het evenement kunnen foto’s en films gemaakt worden voor onze homepage, gedrukte media en social media kanalen. Bij het betreden van de evenementenruimte geven personen die worden afgebeeld toestemming voor gratis publicatie zonder dat daarvoor een uitdrukkelijke verklaring nodig is. Indien de persoon in kwestie in een individueel geval niet akkoord gaat met publicatie dient deze ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen.