Ondernemersbijeenkomst 11 april 2019: de Kunst van het Netwerken

Netwerken is dé manier om contacten te leggen en te onderhouden, voor een ondernemer onmisbaar in zijn of haar werk. Maar hoe pak je dit aan als je grensoverschrijdend werkt of wil gaan werken? Waar moet je op letten? Hoe bouw je een goed grensoverschrijdend netwerk op? Wat zijn de do’s en don’ts?

Deze en andere vragen willen wij samen met u verkennen in een workshop, voorafgegaan door een korte innovatieve presentatie. Bezoek de bijeenkomst en laat u inspireren door de ervaringen van onze buren. Wij verheugen ons op een interactieve gedachtewisseling!

De 12e trinationale ondernemersbijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 april vanaf 18.00 uur bij C-Mill in Heerlen. Voorafgaand kunt u om 17.00 uur deelnemen aan een rondleiding door C-Mill. Wij verzoeken u zich voor deze rondleiding separaat aan te melden.

Programma
17.00     Korte rondleiding door C-Mill
17.45    Meet and greet met een hapje en een drankje
18.00    Welkom door Martin de Beer, wethouder gemeente Heerlen
18.10     Susanne Scheepers, manager publieke waarde Wonen Limburg en eigenaar van People, sterk in mensen!
18.20     Interactieve workshop
20.00     Get together

De bijeenkomst vindt zowel in het Nederlands als in het Duits plaats.

Aanmelding Workshop
Uiterlijk 8 april a.s. via het Seminarportal van de Städteregion Aachen: klik hier of stuur een mail naar h.klinkers@parkstad-limburg.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Mocht u zich hebben aangemeld maar onverhoopt toch niet kunnen komen dan verzoeken wij u om u in verband met de catering tijdig af te melden.

Aanmelding rondleiding
Uiterlijk 8 april a.s. via h.klinkers@parkstad-limburg.nl

Location
C-Mill, Jan Campertstraat 5, 6416 SG Heerlen.

C-Mill is een bedrijventerrein in Heerlen volgens een nieuw, inspirerend concept waar bijna 100 bedrijven uit uiteenlopende branches gevestigd zijn. Voor meer informatie zie: www.cmill.com.

 

Let op: tijdens het evenement kunnen foto’s en films gemaakt worden voor onze homepage, gedrukte media en social media kanalen. Bij het betreden van de evenementenruimte geven personen die worden afgebeeld toestemming voor gratis publicatie zonder dat daarvoor een uitdrukkelijke verklaring nodig is. Indien de persoon in kwestie in een individueel geval niet akkoord gaat met publicatie dient deze ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen.