Nieuwe banenbeurs in Aken: ‘Jobperspektive Medlife’

Op 2 april 2019 vindt van 16.00 – 20.00 uur de nieuwe banenbeurs „Jobperspektive MedLife“ plaats in het Technologiezentrum Aken.

De nieuwe banenbeurs „Jobperspektive MedLife“ richt zich op iedereen die op zoek is naar carrièreperspectieven in de sector life sciences: Young Professionals, medisch-technisch assistenten en vakkrachten maar ook studenten, afgestudeerden, leerlingen van het middelbaar onderwijs en scholieren. De dynamische groeimarkt rondom medische technologie, biotechnologie en farmaceutica heeft vakkrachten nodig met veelvoudige kwalificaties: horlogemakers en mechatronici zijn net zo welkom als informatici of geïnteresseerde afgestudeerden.

De “Jobperspektive MedLive” wordt geïnitieerd door MedLife e.V., het netwerk voor Life Sciences in de Technologieregio Aken en de TEMA Technologie Marketing AG.
De standhouders zijn leden van MedLife e.V. Maar ook andere ondernemingen en instituten uit Life Science en farmaceutica zijn welkom, evenals dienstverleners die voor deze branches werken, bijvoorbeeld planners voor laboratoria of ziekenhuizen. De nadruk ligt op standhouders uit de regio, ondernemingen uit Nederland en België horen hier vanzelfsprekend ook bij.

Naar voorbeeld van de „Nacht der Unternehmen”zal de „Jobperspektive MedLife“ de potentiële sollicitanten op 2 april 2019 in het Technologiezentrum Aachen (Dennewartstraße 25-27) ontvangen op vele informatiestanden. Daarnaast zullen bussen voor de deur staan die bezoekers naar de firma’s brengen die zich “in eigen huis” willen presenteren aan de sollicitanten.

Klik hier voor actuele informatie.